• Huvudmeny
Trähus vid Norasjön

Bostäder

Hitta ditt framtida boende i Nora med närhet till naturen.

Här finns boende för alla faser i livet med närhet till skolor och annan samhällsservice: hus, tomter och lägenheter både för dig som vill ha det äldre genuina och för dig som vill bo nybyggt och modernt.

Närheten till Berglagens storslagna natur- och kulturlandskap samt närheten till Örebro gör Nora till en idyll för både boende och företagande.

Tomter och hus i Nora

Fibbetorp, Nora

Videviken AB bygger hyresrätter på Fibbetorp, 16 st lägenheter om 2 rum och kök, 6 st lägenheter om 3 rum och kök i tre huskroppar.
Videviken ABlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Ängen, Lejonbacken

Det finns nu 8 småhus­tomter på Ängen vid Lejon­backen i Östra Sund.
Tomterna har generösa mått och är belägna med bekvämt pendlings­avstånd till Nora, Örebro och Lindesberg. Läs mer om Lejonbacken>>

Järnboås - lev nära naturen

Här kan du finna ett långsiktigt boende att återvända till samtidigt som du driver eget företag eller pendlar till jobb i regionens närliggande städer såsom Örebro, Nora, Lindesberg.
Läs mer på jarnboas.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Hitta fritidshuset i Bergslagen

I Bergslagen har du alla möjligheter till att finna din plats att koppla av vid. Här finns enskilda hus och tomter och flera fritidsbyar med anknytning till våra större sjöar Norasjön, Älvlången och Fåsjön.
Bovision, Fritidshus>>länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Hemnet>>länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Informationsägare: Nora kommun
Sidan uppdaterad: 2018-06-05

Hitta bostad

Nora kommun har ingen bostadsförmedling. Du tar själv kontakt med bostadsföretag som erbjuder hyreslägenheter i Nora kommun. Söker du bostadsrätt eller villa rekommenderar vi dig att kontakta en mäklare.

Hemnetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Bovisionlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Mäklare
Fastighetsägare