• A-Ö
  • Om webbplatsen
  • Huvudmeny

Välkommen till vi är Nora

Jag är en mycket stolt kommundirektör! Jag är stolt över att arbeta i en kommun med så mycket drivkraft, engagemang och kompetens. Oavsett om det handlar om näringsliv, föreningar eller privatpersoner så möter jag människor som älskar sin stad och som mer än gärna vill bidra till att göra den ännu bättre. Detta gäller också i den kommunala organisationen och verksamheten. Mina medarbetare som valt att göra allt för människorna i Nora kommun och för att det ska vara en bra plats att leva, verka och vistas i. Läraren i skolan, undersköterskan på det särskilda boendet, fritidspedagogen, parkarbetaren, den administrativa personalen – i hela vår verksamhet finns ett äkta engagemang och en vilja att ge allt. Det gör mig så otroligt stolt.

Det gör också att jag och våra ledande politiker vill berätta om allt som sker, men som kanske inte alltid syns, och som alla norabor tillsammans finansierar och bidrar till. Därför har vi nu skapat detta magasin. Två gånger om året kommer det att dyka upp i din brevlåda. Här vill vi berätta vad dina skattepengar går till och hur Nora kommun arbetar för att skapa en god välfärd i Nora. Det kommer både att bli ”bakom kulisserna”-reportage och information som är bra att ha koll på. Om det finns något särskilt som du vill att vi skriver om så tar vi tacksamt emot inspel och förslag!
Men ett tryckt magasin som levereras ut till alla hushåll – är inte det lite otidsenligt? Nora kommun har självklart även digitala kanaler såsom hemsida, distribution av nyheter via digitala prenumerationstjänster, olika nyhetsbrev inom de kommunala verksamheterna och vi finns på sociala medier såsom Facebook, LinkedIn och Instagram. Ändå möter vi ofta människor som upplever att vi är dåliga på att informera om allt som sker. Vårt nya magasin är ett komplement till de digitala kanalerna och kanske behövs det inte så småningom.
Vi hoppas att du som norabo, när du tar del av vår information, också känner en viss stolthet och att du, liksom jag, känner att det är tillsammans som vi är Nora!

Informationsägare:
Sidan uppdaterad: