• Huvudmeny

Sommarjobb i vård och omsorg

Välkommen att ta del av sommarerbjudande 2019 inom hemtjänst, funktionsstöd och vård- och omsorgsboenden

Vi vill gärna att du är med oss under en stor del av sommaren och erbjuder därför en bonus på 4 000 kr till dig som arbetar åtta veckor under sommarperioden.

Vi kan erbjuda en stad som kan ge dig en härlig sommar, vare sig du vill sola och bada, äta gott eller ta del av det ständigt levande kulturlivet. Läs mer på www.nora.se/Nlänk till annan webbplats

  • Hemtjänst och funktionsstöd arbetar med personlig omsorg och serviceinsatser i personernas hem. Det kan vara hjälp med personlig hygien, av- och påklädning och hjälp att äta samt städning, tvätt, inköp och ärenden.
    • Vård- och omsorgsboende för personer med demenssjukdom och med funktionshinder erbjuder personlig omsorg och andra insatser till brukare som bor på boendet. Det kan vara hjälp med personlig hygien, av- och påklädning och hjälp att äta samt städning, tvätt, inköp, ärenden och aktiviteter. Läs mer på Arbetstiden är både vardagar och helger och kan vara både dag-, kvälls- och nattetid – tänk gärna igenom vad som passar dig!

Du ska vara 18 år. Du får gärna ha erfarenhet och utbildning, men för ett sommarvikariat räcker det med att du är genuint intresserad av att arbeta med människor som behöver din hjälp.Som sommarvikarie ersätter du en anställd under hans eller hennes semester. Du har nära stöd av arbetskamrater och närmaste chef. B-körkort krävs för somliga vikariat.

Sommarerbjudande: Sommaren 2019 erbjuder vi dig som jobbat åtta veckor mellan 15 juni och 31 augusti en bonus på 4 000 kr.

Varaktighet och sysselsättningsgrad:Semestervikariat sommaren 2019, heltid eller deltid:

Tillträde: Juni

Vill du veta mer? Maila på sommarvikariat@nora.se eller ring 073-656 25 33 för sommarjobb inom äldreomsorgen eller 070-262 34 00 för sommarjobb inom funktionsstöd.

Ansökan: Du som söker jobb hos Nora kommun gör det via vårt webbaserade rekryteringsverktygöppnas i nytt fönster
Skriv gärna vilken eller vilka verksamheter du är intresserad av att jobba i.
Ansökningar tas emot löpande.

Informationsägare: Kommunförvaltningen
Sidan uppdaterad: 2019-02-08