• A-Ö
  • Om webbplatsen
Lyssna på sidan Lyssna
  • Huvudmeny

Näringsliv i Nora

Nora är en entreprenörskommun där små lokala företag lever sida vid sida med stora internationella bolag.

Näringsliv i Nora

Nora kommun arbetar i nära samverkan med det lokala och regionala näringslivet. För näringslivets räkning bevakar och utvecklar vi kommunikationer och annan infrastruktur. I Nora kommun finner du lediga lokaler, industrimark, starta eget-information, företagsregister, fakta om näringslivet i Nora samt ett nyhetsbrev till företagare.

Här finns information om vad kommunen kan göra för dig som vill starta företag, redan driver företag eller vill etablera dig i Nora kommun.
Nora kommun håller en aktiv och nära dialog med företagarna kring den framtida utveckling i regionen. I näringslivsrådet utvecklas kontakterna mellan företagare och kommun.

Förslag till ny näringslivsstrategi

Nu har företag, organisationer och andra intressenter möjligheten att komma med inspel till den nya näringslivsstrategin. Är du eller din organisation intresserad kan du klicka på länken nedan för att läsa strategin och missiv.

Länk till Missiv remiss näringslivsstrategi

Länk till remiss näringslivsstrategi

Mejla eventuella förslag eller inspel till nora.kommun@nora.se, senast den 1 februari 2023.

Business Region Örebro

Nora samverkar med andra delar av länet i näringslivsfrågor genom Business Region Örebro Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..
Tillsammans arbetar vi för att skapa tillväxt genom att få fler företag att starta, etablera sig och växa i regionen. Vi driver entreprenörskap, nyföretagande & innovationer, investering & etablering, kommunservice, kompetensförsörjning och näringslivsfrämjande utveckling.

Ta del av våra broschyrer om näringsliv i Nora och om Handelsstaden Nora.

Klicka på länken för att se vår broschyr om näringsliv i Nora.
Broschyr om näringsliv i Nora Länk till annan webbplats.

Broschyr om Handelsstaden Nora Öppnas i nytt fönster.

Informationsägare: Kommunförvaltningen
Sidan uppdaterad: