• Huvudmeny

Näringslivsfrukost

Näringslivsfrukosten är tillfället för dig som företagare att träffa andra lokala profiler, nätverka och göra din röst hörd. Välkommen!

Näringslivfrukost i Nora

Näringslivsfrukost på Nora Stadshotell

Varje månad anordnas en näringslivsfrukost där lokala företagare möts för att diskutera näringslivet i Nora. Även kommunala tjänstemän deltar i frukostmötet, men mötet är främst till för att du ska få en möjlighet att kunna träffa och ha en dialog med andra företagare. Mötet är även ett utmärkt tillfälle för dig att lämna synpunkter och åsikter om hur vi kan göra näringslivet i Nora mer lönsamt.

Tisdagar

Frukosten hålls på Nora Stadshotell och datum 2019 är 12 feb, 9 april, 11 juni, 10 sep och 12 nov (minimässa) . Frukosten finns uppdukad från kl 7. Programmet börjar kl 7.30 och avslutas alltid kl 9. Näringslivsfrukosten behöver ingen anmälan och är gratis.

Som frukostvärd får du presentationstid och exponering

Du kan ta värdskapet för en näringslivsfrukost. Det innebär att du får 15-20 minuters presentationstid, finns med i annonsering av den frukosten samt får en presentation i nyhetsbrevet som följer. Som motprestation står du för frukost- och lokalkostnad.

Presentera ditt företag eller en idé på en minut

Det finns även möjlighet att vid varje frukost hålla en kort presentation eller pitch om ditt företag eller idé under en minut.

Missade du frukost men vill veta vad som hände?

Då kan du följa oss på vår Facebook-sida, se länk i sidans högerspalt!

Har du synpunkter eller förslag på förbättringar

Kontakta kommunens näringslivsutvecklare, tel 0587-811 43

Nästa näringslivsfrukost: tisdag 12 nov, värd är Bergslagens Sparbank

Obs, ingen anmälan för att vara med på frukosten

Vill du ta värdskapet för en frukost eller hålla en kort presentation?

Kontakta kommunens näringslivsutvecklare, tel 0587-811 43

Informationsägare: Kommunförvaltningen
Sidan uppdaterad: 2019-10-08