• A-Ö
  • Om webbplatsen
Lyssna på sidan Lyssna
  • Huvudmeny

Näringslivsfrukost

Näringslivsfrukosten är tillfället för dig som företagare att träffa andra lokala profiler, nätverka och göra din röst hörd. Välkommen!

Näringslivfrukost i Nora

Näringslivsfrukost på Nora Stadshotell

Nästa frukost är tisdag den 14 juni kl 7-9

Näringslivsfrukostar anordnas av föreningen Företagarna, Nora köpmannaförening och Nora kommun. Där möts företagare för att nätverka och lyssna på aktuell information och företagspresentationer. Även kommunpolitiker och tjänstemän deltar men mötet är främst till för att du ska få en möjlighet att träffa och ha en dialog med andra företagare. Mötet är ett utmärkt tillfälle för dig att lämna synpunkter och åsikter om hur vi tillsammans kan göra näringslivet i Nora bättre.

Tisdagar

Frukosten hålls på Nora Stadshotell. Frukosten finns uppdukad från kl 7. Programmet börjar kl 7.30 och avslutas alltid kl 9. Näringslivsfrukosten behöver ingen anmälan och är gratis.

Som frukostvärd får du presentationstid och exponering

Du kan ta värdskapet för en näringslivsfrukost. Det innebär att du får 15-20 minuters presentationstid och finns med i annonsering av frukosten på Facebook-sida, se länk till höger. Detta kostar 3 000 kr.

Presentera ditt företag eller en idé på en minut

Det finns även möjlighet att vid varje frukost hålla en kort presentation eller pitch om ditt företag eller idé under en minut.

Missade du frukost men vill veta vad som hände?

Då kan du följa oss på vår Facebook-sida, se länk till höger.

Har du synpunkter eller förslag på förbättringar eller vill vara värd?

Kontakta kommunens näringslivsutvecklare, tel 0587-811 43

Obs! Ingen anmälan för att vara med på frukosten

Informationsägare: Kommunförvaltningen
Sidan uppdaterad: