• Huvudmeny
Komtek logotyper

KomTek Nora

På Komtek kan barn och ungdomar experimentera och lösa tekniska utmaningar tillsammans med inspirerande handledare!

Till Komtek, den kommunala teknik- och entreprenörskolan, kommer du för att ha roligt! Barn och ungdomar experimenterar och löser tekniska utmaningar och får stöd av inspirerande handledare och generöst med material, verktyg och maskiner. Mekanik, elektronik och programmering är några av de teknikområden som vi tar upp för att skapa rörelse, ljud och ljus i roliga tillämpningar. Alla ska känna Jag vill, kan och vågar!

Upptäckarklubben

Här kommer vi upptäcka teknikens olika världar tillsammans på ett skapande och lekfullt sätt. Genom att göra olika experiment kommer du upptäcka att teknik kan vara både spännande och roligt. Du kommer också lära dig enkel mekanik och elektronik genom att bygga olika finurliga saker som rör sig, lyser eller låter. Kom och bygg, skapa och experimentera med oss!

Årskurs: 1-3

Kursstart: 28/2

Veckodag: Torsdag

Tid: 16:15-17:45

Antal kurstillfällen: 5

Antal platser: 16

Kursavgift: 300 kr

Plats: Nora

Länk anmälanlänk till annan webbplats

Upp-tech

Här kommer vi upptäcka teknikens olika världar genom att skapa spännande och kluriga grejer med teknik. Du kommer lära dig elektronik och konstruktion genom att experimentera tillsammans med oss. Kan en potatis leda ström? Det och mycket mer kommer du få svar på när vi tillsammans upptäcker teknik genom experiment. Kom och bygg, skapa och experimentera med oss!

Årskurs: 4-6

Kursstart: 28/2

Veckodag: Torsdag

Tid: 18:30-20:00

Antal kurstillfällen: 5

Antal platser: 16

Kursavgift: 300 kr

Plats: Nora

Länk anmälanlänk till annan webbplats

Informationsägare: Kommunförvaltningen
Sidan uppdaterad: 2019-01-31