• Huvudmeny

Näringslivsbroschyr på gång

Nora kommun har idag beslutat om framställning av trycksak för att erbjuda en samlad presentation av företagandet

Nora kommun har skrivit ett avtal med företaget JS Sverige om att ta fram en näringslivsbroschyr för Nora kommun. Finansieringen sker genom annonser från de företag som vill vara med. Syftet är att lyfta fram företagande och näringsliv med målet att erbjuda en samlad presentation av Nora kommuns företagande. En broschyr som kan användas vid mässor och annan marknadsföring!

Avtalet innebär inget ekonomiskt åtagande för Nora kommun och heller inget åtagande för något företag i kommunen – allt deltagande sker utifrån företagens egna beslut. Nora kommun kommer att bistå vid kontakter, fotografering, korrekturläsning och andra praktiska saker i samband med produktionen.

Det färdiga materialet presenteras i en tryckt broschyr, 1 500 ex, samt en digital version som kommer att finnas tillgänglig via JS Sveriges hemsida samt kan spridas via sociala medier.

Inom kort kommer JS Sverige att kontakta er för att höra om intresse för medverkan – med annons och eventuellt text. Ni bestämmer om ni vill medverka.

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till näringslivsutvecklare Cecilia Lundkvist Sundin 0587-811 43

 

Informationsägare:
Sidan uppdaterad: 2020-02-04

 • 2019-11-18


  DN Tema: Tillväxtregioner


  Den 18 november kommer Dagens nyheter ut med en temabilaga om tillväxtregioner. På sid 3 finns en annons om och från Nora.
  Läs mer
 • 2019-11-13


  Verkstaden har öppnat!


  Den 30 oktober skriver Företagarna Nora, Nora Köpmannaförening och Handelskammaren Bergslagen i NA att ”Vi saknar verkstad i Nora – realisera konkreta idéer” och redovisar förändringsbehov inom nio kravområden.
  Läs mer
 • 2019-10-16


  Fri rådgivning upp till 5 timmar för dig som är företagare


  Nu har Region Örebro län och länets kommuner lanserat
  Timbanken - ett stöd för dig som ska starta eller vill utveckla ett företag. Med Timbanken kan du få upp till fem timmars fri rådgivning av kvalificerade affärsrådgivare. Enkelt att anmäla sig och sen kan du boka tid med den eller de rådgivare du vill träffa. Anmäl dig på www.timbanken.se

  Läs mer
 • 2019-10-16


  Sammanfattning från Kommunstyrelsemöte


  Vill du snabbt läsa vad som beslutades idag Ks-nytt - sammanfattningar från kommunstyrelsens
  sammanträden. Läs och prenumerera!
  [2019-10-16] Nytt från kommunstyrelsenhttps://www.nora.se/5.26c07ae316dbad233de20c4c.htmllänk till annan webbplatsl
  Läs mer
 • 2019-10-03


  Direktkanalen - vägen rakt in till Nora kommun


  Nu har vi skapat Direktkanalen. Den är för dig som är företagare och vill komma i kontakt med Nora kommun för att framföra synpunkter eller ställa frågor. Du kanske vill ha hjälp med något eller är irriterad över annat. Skriv i formuläret! Du får svar inom tre arbetsdagar. Svarar gör i första hand Cecilia Lundqvist-Sundin, näringslivsutvecklare vid Nora kommun.
  Läs mer