Information om coronaviruset

Läs om hur Nora kommun och andra myndigheter hanterar spridningen av coronaviruset.

 • Huvudmeny

Näringslivsbroschyr på gång

Nora kommun har idag beslutat om framställning av trycksak för att erbjuda en samlad presentation av företagandet

Nora kommun har skrivit ett avtal med företaget JS Sverige om att ta fram en näringslivsbroschyr för Nora kommun. Finansieringen sker genom annonser från de företag som vill vara med. Syftet är att lyfta fram företagande och näringsliv med målet att erbjuda en samlad presentation av Nora kommuns företagande. En broschyr som kan användas vid mässor och annan marknadsföring!

Avtalet innebär inget ekonomiskt åtagande för Nora kommun och heller inget åtagande för något företag i kommunen – allt deltagande sker utifrån företagens egna beslut. Nora kommun kommer att bistå vid kontakter, fotografering, korrekturläsning och andra praktiska saker i samband med produktionen.

Det färdiga materialet presenteras i en tryckt broschyr, 1 500 ex, samt en digital version som kommer att finnas tillgänglig via JS Sveriges hemsida samt kan spridas via sociala medier.

Inom kort kommer JS Sverige att kontakta er för att höra om intresse för medverkan – med annons och eventuellt text. Ni bestämmer om ni vill medverka.

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till näringslivsutvecklare Cecilia Lundkvist Sundin 0587-811 43

 

Informationsägare:
Sidan uppdaterad: 2020-02-04

 • 2020-07-06


  Lag och föreskrift som rör caféer och restauranger


  Kommunerna får större makt i tillsynen av caféer och restauranger och det införs en förordning om en meter avstånd mellan sällskap som besöker restaurang.
  Läs mer
 • 2020-06-29


  Bidrag till statliga vårdgivare


  Privata vårdgivare med kostnader för covid-19 kan nu ansöka om statliga medel. Vårdgivarna gör det via hemkommunen - här finner du vägen in till Nora kommuns gemensamma ansökan
  Läs mer
 • 2020-06-23


  Ansökan om omställningsstöd öppnat


  Tappade ditt företag mer än 30% av omsättningen under mars o april? Då kan du söka det statliga omställningsstödet hos Skatteverket nu.
  Läs mer
 • 2020-06-18


  Checklista för virusskydd


  Sent om sider har nu MSB, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, kommit ut med en checklista för virusskydd som bl a riktar sig till näringslivet.
  Läs mer
 • 2020-06-11


  Safe to visit - för besöksnäringen!


  Vid en presskonferens idag presenterade näringsministern, Folkhälsomyndigheten, Visita och handelns fackliga organisationer de förutsättningar och råd som gäller för besöksnäringen i sommar.
  Läs mer