• A-Ö
  • Om webbplatsen
  • Huvudmeny

Föräldrar emellan

Föräldrar emellan är en föreläsningsserie i sammarbete mellan Nora och Lindesbergs kommun som riktar sig till föräldrar med barn och ungdomar i åldern 0 –18 år. Föräldrar emellan erbjuder föreläsningar som väcker intresse och ger stöd i föräldrarollen för att därigenom stärka barn och ungdomar i våra kommuner.

Aktuella föreläsningar

Föräldrar emellan: Ungdomars utmaningar

Denna föreläsning vänder sig till dig som är förälder eller på något annat sätt har kontakt med barn och ungdomar. Hur kan vi förstå våra barn och ungdomar idag och hur kan vi vara ett stöd för dem?
Under kvällen kommer Henrik som är kommunpolis, Katarina som är skolkurator på gymnasiet i Lindesberg och Jennie som är skolkurator på låg- och mellanstadiet i Nora dela med sig av sina erfarenheter och kunskap om hur vi som viktiga vuxna kan påverka våra ungdomars psykiska hälsa.Denna föreläsning riktar sig till dig som vill veta vad du behöver fokusera på för att lägga en kärleksfull och stabil grund för ditt barn. Föreläsningen vill visa på att det är möjligt oavsett dina egna barndomsupplevelser.

Datum: 14 maj kl 18-19.30
Tid: Kl 18:00 - 19:30
Plats: Aulan, Lindeskolan. Nyborgsgatan 1, LINDESBERG eller digitalt
Pris: Kostnadsfritt

Klicka här för att läsa mer och anmäla dig till föreläsningen (extern sida) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Arrangör är Lindesberg kommun i samverkan med Nora kommun, Region Örebro län, Svenska kyrkan; Linde bergslags församling & Nora bergslagsförsamling, Rädda barnen och SENSUS studieförbund. Libo och Linde bergslags församling är med och stöttar verksamheten som sponsorer.

Kontakt

Liv Nordberg

liv.nordberg@sensus.se

Verksamhetsutvecklare

Sensus studieförbund
Telefon: 019-19 27 56

Informationsägare:
Sidan uppdaterad: