• A-Ö
  • Om webbplatsen
  • Huvudmeny

Välkommen till dialogträff ”Mötesplats Gyttorp”

Arbetsgruppen samverkan med civilsamhället bjuder den 20 juni in till dialogträff för att kartlägga vilka möjligheter som finns i Gyttorp.

Alla som har ett intresse och/eller engagemang i Gyttorp är varmt välkomna till dialogträffen.

Vi kommer att bjuda på smörgås under kvällen, och vi önskar att du som tänker komma på träffen anmäler dig till utvecklingsstrateg Lisa nyquist via epost: lisa.nyquist@nora.se

Skriv gärna om specialkost önskas!

Var: Gyttorpsskolans matsal
När: 20 juni, klockan 17.00-19.00

För att nå en hållbar samhällsutveckling i Nora kommun behövs bland annat utveckling av samverkan och samarbete mellan Nora kommun och civilsamhället, där kompetenser behövs både från det civila samhället och kommunen. Arbetsgruppen ”Samverkan med civilsamhället” har i uppdrag att arbeta för en hållbar samhällsutveckling. Arbetsgruppen består av representanter från civilsamhället, Nora vårdcentral och Nora kommun.

Den 22 maj anordnade arbetsgruppen en första dialogträff angående mötesplats Gyttorp. Syftet med dialogträffen var att ta reda på om intresse och engagemang fanns för skapandet av en mötesplats i Gyttorp.


Cirka 35 personer kom till träffen. Deltagarna representerade föreningslivet, boende i Gyttorp och näringslivet. Slutsatsen från dialogträffen är att det finns ett stort engagemang för Gyttorp och många vill göra väldigt mycket för området!

Informationsägare:
Sidan uppdaterad:

Nyheter