• A-Ö
  • Om webbplatsen
  • Huvudmeny

Grafisk profil och bildbank

Nora kommuns grafiska profil gör kommunen tydlig i sina kontakter med såväl medborgare som alla andra som kommunen har kontakt med: privatpersoner, organisationer, företag och myndigheter.

Den grafiska profilen baseras på ett vapen med fem granar på en grön platta med vit bakgrund, infogat i en rundad vapensköld.

Vapnet tillsammans med texten Nora kommun bildar sedan kommunens logotyp. I Öppnas i nytt fönster. den grafiska handboken kan du läsa om hur logotypen används, de olika varianterna av logotypen, färger samt hur den kan användas.
Här finner du hela den grafiska handboken 2.0
Här finner du enbart grafisk handboks delar om själva logotypen Öppnas i nytt fönster.

Nora kommuns logotyp: grönt vapen och svart text

Nora kommuns logotyp - grönt vapen med svart text - är kommunens huvudlogotyp.
I den grafiska handboken presenteras logotypen i fler versioner. Dessa kan beställas genom kommunikation@nora.se

Platsvarumärket

Nora har också ett platsvarumärke, N som i Nora, som kan användas av alla som vill främja Noras utveckling. Läs mer om platsvarumärket på nora.se/platsvarumarke Öppnas i nytt fönster.

Bildbank

Nora kommun tillhandahåller en öppen bildbank. Här finns kommunens grafiska profil, platsvarumärket samt bilder som är tillgängliga för nedladdning och användning. Du finner den öppna bildbanken här: https://nora.bildbank.nu/sv/automatisk-inloggning/open_at_nora.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Informationsägare: Kommunförvaltningen
Sidan uppdaterad: